Raseinių r. jungiasi prie akcijos DAROM 2018 balandžio 21 d.

 Atėjęs pavasaris kviečia jus vis dažniau iškišti nosį į lauką ir apsitvarkyti savo apylinkėse.
Džiaugiamės, jog kaip ir kasmet, to daryti neteks vieniems. Kartu su savo bendruomenėmis, darbo kolektyvu, šeimos nariais sudalyvaukime 2018 metų DAROM akcijoje BALANDŽIO 21 DIENĄ. 

Šiemet Darom bendradarbiauja su Gamintojų ir importuotojų asociacija ir akcijos metu rūpinsis ne tik švaria aplinka, bet ir jūsų nebenaudojamomis baterijomis, kurias balandžio 21 dieną galėsite atnešti į surinkimo taškus.
RINK BATERIJAS ATSKIRAI! ir taip apsaugok save ir savo aplinką nuo pavojingų atliekų.
BŪK INICIATYVUS, organizuok tvarkymą savo bendruomenėje, žymėk tašką kuriame norite tvarkytis arba pasirink iš jau esamų taškų ir prisijunk (taškai pasirodys balandžio viduryje savivaldybių internetinėse svetainėse), akcijos metu padėk kaimynui patempti tą sunkų maišą ir paskolink grėblį. O po smagaus tvarkymosi suorganizuok pikniką savo bendruomenėje ir parodyk mums kaip jums sekėsi. (foto ir video lauksime el.paštu media@mesdarom.lt).Nori užregistruoti tvarkymo tašką? Tai gali padaryti per mūsų puslapį www.mesdarom.ltNori bendradarbiauti/turi pasiūlymų? rašyk: partneriai@mesdarom.lt

Dalinkitės šia naujiena socialinėje erdvėje https://www.facebook.com/events/
Naujienos šaltinis http://www.mesdarom.lt/
Raseinių rajonas taip pat prisideda prie šios akcijos. Tikslios vietos kur vyks renginiai Raseinių r. galite rasti ČIA >> http://www.mesdarom.lt/kur-atvykti/akcija-mes-darom-2018/raseiniu-rajono-savivaldybe
DĖMESIO!!! Jeigu žinote dar vietų Raseinių r, kur vyks ši akcija, bet nėra užsiregistravę bendroje sistemoje, susisiekite su RenginiaiRaseiniuose.lt komanda  ir mes BŪTINAI paskelbsime apie tai savo portale ir socialinėje erdvėje.
2018 m.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.