Iniciatyvos „Atverk duris vasarai” birželio mėnesiui

 Trečius metus iš eilės Švietimo ir mokslo ministerija ir Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras kviečia bendrojo ugdymo mokyklas, daugiafunkcius centrus, dienos centrus, neformaliojo vaikų švietimo mokyklas, muziejus, bendruomenės centrus, bibliotekas ir kitas organizacijas atverti duris vasarą ir suteikti vaikams galimybę prasmingai leisti atostogas.

Prie iniciatyvos „Atverk duris vasarai” prisijungė ir Raseinių Marcelijaus Martinaičio viešoji biblioteka, kadangi ji turi pritaikytą erdvę edukaciniams vaikų užsiėmimams vasarą.

 

Edukacinius užsiėmimus visą vasarą organizuos Informacinių paslaugų ir vaikų literatūros skyrius. Užsiėmimai vyks kiekvieną trečiadienį I-V klasių moksleiviams nuo 14 iki 16 val. Vyks garsiniai skaitymai, literatūrinės valandėlės, įdomiųjų darbelių pamokėlės.

 

Mieli tėveliai, jei neturite galimybių nupirkti savo vaikams vis brangstantį kelialapį į stovyklą ar sumokėti už keliones, biblioteka jums siūlo gerą išeitį – įdomius ir naudingus edukacinius užsiėmimus.

 

Kokie vyks užsiėmimai birželio mėn. rasite skelbime. 

 

Kontaktinis tel. 8 428 51 328

 

Raseinių Marcelijaus Martinaičio viešosios bibiotekos informacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.