Fizinio aktyvumo skatinimo treniruotės Ariogaloje ir Raseiniuose

O ką Jūs veikiate šeštadienį?😉
Mūsų komanda po metų pabaigos / pradžios darbais ir ligomis turtingo sausio galvoja apie Jus bei skuba dalintis geromis žiniomis. Jau kitą savaitę – nuo vasario 5 d. startuoja naujas fizinio aktyvumo skatinimo treniruočių sezonas ‼️ Šiais metais įvairiomis iniciatyvomis minėsime biuro gyvavimo dešimtmetį. Pirmoji iš jų – jau prieš Jūsų akis! 😉 Dar daugiau, dar geriau ir atsižvelgiant į Jūsų lūkesčius! ❤ Nemokamai! Be išankstinės registracijos ‼️🤸
✅JOGA – pirmadieniais ir trečiadieniais, 17.30 val. trenerė Aušra Smirnovienė Jūsų lauks VšĮ Raseinių technologijos ir verslo mokyklos aktų salėje (III aukštas). Jeigu neturite savo kilimėlio, pasirūpinsime!
✅JOGA Jūsų prašymu tęsiasi ir ARIOGALOJE – pirmadieniais ir trečiadieniais 19.00 val. treniruotės vyks Raseinių meno mokyklos Ariogalos skyriaus I aukšto salėje. Jeigu neturite savo kilimėlio, pasirūpinsime!
✅FUNKCINĖS TRENIRUOTĖS ARIOGALOJE – antradieniais ir ketvirtadieniais 18 val. su trenere Diana Di ir vėl matysitės RKKSC Ariogalos sporto salėje!
✅NAUJIENA – bendruomenės prašymu, FUNKCINĖS TRENIRUOTĖS vyks ir BETYGALOJE! Pirmadieniais ir trečiadieniais, 18.00 val. Raseinių r. Betygalos Maironio pagrindinės mokyklos sporto salėje Jūsų lauks trenerė Diana Di. Be kita ko, jau netrukus, į Betygalą atkeliausime su dar daugiau teorinių ir praktinių sveikatinimo užsiėmimų!
✅NAUJIENA – DanceFit – vidutinio ir aukšto intensyvumo treniruotės kartu su trenere Ineta Kumpikevičiene antradieniais ir ketvirtadieniais 17.30 val. VšĮ Raseinių technologijos ir verslo mokyklos aktų salėje (III aukštas).
✅NAUJIENA – NUGAROS SKAUSMO PREVENCIJA – mankštų ciklas kartu su kineziterapeutu Aivaru Dukausku ketvirtadieniais 17.30 val. Raseinių Marcelijaus Martinaičio viešojoje bibliotekoje. Jeigu neturite savo kilimėlio, pasirūpinsime!
✅NAUJIENA – fizinio aktyvumo skatinimo programa subalansuota mūsų senjorams 65+. Kineziterapeutė Gintarė Jonikė Jūsų lauks penktadieniais 10 val. VšĮ Taisyklingo judesio mokykloje (T. Daugirdo g. 8, Raseiniai).

👉Turite klausimų? Skambinkite telefonu 8 428 70 723!
👉Nepamirškite, kad treniruotės metu geriausi draugai – gertuvė ir puiki nuotaika.
👉Norite prisijungti, tačiau neramina Jūsų būklė ar treniruotės intensyvumas – visuomet drąsiai apie savo nuogąstavimus informuokite trenerį ir individualiai aptarkite situaciją.
👉Pirmieji susitikimai – visuomet gausesni dalyvių skaičiumi. Neišsigąskite, ateikite ir bandykite. Jeigu grupės dydis viršija patalpos galimybes, visuomet svarstome papildomos grupės formavimo galimybę. Svarbu apie lūkesčius informuoti trenerį.

Šaltinis https://www.facebook.com/Raseiniurajonovisuomenessveikatosbiuras

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.